Bedrijfsverzekeringen

Als ondernemer weet u dat er bedrijfsrisico’s zijn waar u rekening mee moet houden. Of u nu start met een winkel, een bouwbedrijf of horecazaak, in iedere bedrijfstak wordt u geconfronteerd met risico’s. De continuïteit van uw onderneming staat voorop. Goede bedrijfsverzekeringen zijn daarbij onmisbaar. Een adviseur van Scharenborg helpt u graag bij het kiezen van de juiste verzekeringen die aansluiten op uw bedrijf.

Verzekeringen voor iedere bedrijfstak

Er zijn heel veel verschillende bedrijfsverzekeringen beschikbaar. Niet alle bedrijfsverzekeringen zijn geschikt voor ieder bedrijf. Zo heeft u als horecazaak geen CAR- en montageverzekering nodig en ook een milieuschadeverzekering is dan overbodig. Maar als bouwbedrijf zijn deze verzekeringen zeker noodzakelijk. Kijk goed welke verzekeringen uw onderneming nodig heeft om grote risico’s uit te sluiten. 

Van ZZP tot MKB

Als ZZP’er heeft u natuurlijk andere verzekeringen nodig dan wanneer u een groter bedrijf heeft. Daarom zijn er verzekeringen die speciaal op de situatie van ZZP’ers zijn toegespitst. Dit zijn goede verzekeringen afgestemd op de branche waarin u actief bent. Ook in het midden- en kleinbedrijf wilt u dat grotere risico’s zijn afgedekt. Wellicht heeft u werknemers die vanuit huis werkzaam zijn of moet u vaak naar het buitenland? Een cyberverzekering en zakenreisverzekering zijn dan goede aanvullingen op uw verzekeringsportefeuille.

Verenigingen en stichtingen

Als vereniging of stichting is het ook belangrijk om goed verzekerd te zijn. Niet alleen de leden moeten goed verzekerd zijn wanneer er iets misgaat. Ook uw vrijwilligers moeten beschermd worden tegen eventuele risico’s. Sinds de invoering van de WBTR op 1 juli 2021 moeten de bestuurders van verenigingen en stichtingen zichzelf beschermen tegen misstanden. Hiervoor kan een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering worden afgesloten.

Wilt u advies over bedrijfsverzekeringen voor uw onderneming, vereniging of stichting? Maak een afspraak met een adviseur van Scharenborg. Wij helpen u graag.

Bedrijfsverzekeringen

 

Bedrijfsverzekeringen

Welke werksituatie wilt u oplossen?