Over ons

Bij Scharenborg bedrijfsverzekeraars hebben wij de juiste specialisten die u op de juiste koers kunnen zetten. Want succesvol ondernemen is het nemen van risico’s en met kennis van deze risico’s weet u precies of deze wel of niet gedragen kunnen worden. Zo kunt u zonder problemen zeker ondernemen! Als gevolmachtigde van een groot aantal vooraanstaande verzekeraars nemen wij voor u, als ondernemer of als particulier, het heft in handen. Betrokken, innovatief, deskundig en enthousiast; dat zijn de adviseurs van Scharenborg bedrijfsverzekeraars.

Transparant

Wij vinden dat verzekeraars, banken en overige financiële instellingen het belang van de klant hoog in het vaandel moeten hebben. Om bestaansrecht te hebben moeten zowel wij als de overige financiële instellingen winstgevend zijn. Wij staan er voor dat deze winsten op een transparante en eerlijke wijze worden gerealiseerd. Bij Scharenborg bedrijfsverzekeraars ziet u dat terug in onze transparante, open en eerlijke wijze van communiceren. Wij kunnen precies aangeven waarvoor uw premie wordt gebruikt en hoe ons verdienmodel is opgebouwd. De financiële risico's van bepaalde producten worden tot in detail uitgelegd. Dat is de zorgplicht die wij hebben en waar wij graag aan voldoen.

Onafhankelijk

Volledige onafhankelijkheid is belangrijk om aan deze zorgplicht te kunnen (blijven) voldoen. Van oudsher ging u naar uw eigen bank om een verzekering af te sluiten. Afhankelijk van uw financiële behoefte kan het zo zijn dat een verzekering van een andere verzekeraar veel beter aansluit bij uw persoonlijke situatie en financiële behoeften. Wij hebben toegang tot het aanbod van vele financiële dienstverleners. Wij doen immers zaken met meer dan 50 verzekeraars en beschikken met ons volmachtbedrijf Procuraat Assuradeuren B.V. over een vijftal volmachten. Wij hebben geen verplichtingen of belangen bij één of enkele verzekeraars. Wij hebben slechts één verplichting en dat is het behartigen van uw belangen.

Innovatief

Als uw adviseur willen wij alle mogelijkheden voor u en uw bedrijf onderzoeken. Dat kan zijn bij de traditionele aanbieders maar ook bij nieuwe initiatieven die in de markt ontstaan. Alles is erop gericht om u de best mogelijke oplossing te bieden voor de vraag die u heeft. Preventie maakt een steeds groter onderdeel uit van ons vak. Het helpen van onze relaties bij het vermijden van risico’s levert op de lange termijn diverse voordelen op. Het aangaan van lange termijn relaties is voor Scharenborg bedrijfsverzekeraars een absolute must. Samen staan we sterk en dit maakt ons tot een betrouwbare en betrokken partner voor ondernemers uit het hele land. We zeggen niet voor niets; onderneem zeker!