Veelgestelde vragen Privé

Wat is het verschil tussen een overlijdensrisicoverzekering en een levensverzekering?

Een levensverzekering is een verzamelnaam voor alle verzekeringen die te maken hebben met het leven van een persoon. Een overlijdensrisicoverzekering is 1 van de soorten ...

Wat is het verschil tussen een restitutie- en naturapolis?

Het verschil tussen een restitutiepolis en een naturapolis is uiteindelijk het recht van de verzekerde op zorg (natura) of het recht op vergoeding van zorg ...

Wonen

Huisvesting

Wilt u een huis of bedrijfspand kopen? Of misschien wel uw woning verbouwen? Er komt een hoop kijken bij de aanschaf, het verbouwen of het gebruik van een woning of bedrijfspand. Voor de verzekeringen en hypotheek staan de adviseurs van Scharenborg voor u klaar met persoonlijk advies en uitgebreide service. Neem vandaag nog contact op, een adviseur van Scharenborg bedrijfsverzekeraars helpt u graag verder.

Werken

Werk

Een groot deel van uw leven brengt u door op het werk. Ook hier kunt u te maken krijgen met ingrijpende veranderingen die invloed hebben op uw zakelijke of persoonlijk leven. Denk aan een nieuwe baan, ontslag of groei van uw onderneming. Of u wordt arbeidsongeschikt…. Deze situaties vragen om professionele ondersteuning. Een adviseur van Scharenborg bedrijfsverzekeraars helpt u graag met persoonlijk advies. 

Op weg

Mobiliteit

Met een goed gevoel op weg? Wel als u via Scharenborg de risico’s onderweg goed heeft afgedekt. Van vervoer in het dagelijks leven, zakelijk transport op de weg of het maken van verre reizen met het gezin. Op weg zijn in het verkeer zorgt elke keer voor nieuwe risico’s. De adviseurs van Scharenborg bedrijfsverzekeraars helpen u graag goed verzekerd op weg.