www.centraalvolmachtbedrijf.nl

Een volmachtbedrijf biedt aan financiële dienstverleners toegang tot grote verzekeraars en heeft de mogelijkheid om zelfstandig polissen te leveren. Deze dienstverleners zijn aangesloten bij het CVB, Centraal Volmacht Bedrijf. Tevens zijn veel volmachtbedrijven aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA).

www.procuraatassuradeuren.nl

Wij, Procuraat Assuradeuren B.V., zijn een volmachtkantoor. Dit houdt in dat Procuraat Assuradeuren B.V. de bevoegdheid heeft gekregen om namens één of meerdere verzekeraars rechtstreeks op te treden. Een gevolmachtigd agent doet dus bijna alles wat een verzekeraar ook doet. 

www.assistverzuim.nl

Assist Verzuim is een gecertificeerde Arbodienst en biedt innovatieve oplossingen bij arbeidsongeschiktheid. Men ondersteunt werkgevers gedurende de eerste 2 jaar verzuim, de Ziektewet en WIA uitvoering. Maar ook bij preventie, verzuim, vitaliteits-, gezondheids- en HR-management zijn het partners voor de opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zijn werkgevers, inkomensverzekeraars én volmachtkantoren.

amplioverzuimexperts.nl

Voor onafhankelijke ontzorging op het gebied van verzuim- en re-integratiebegeleiding is Amplio dé aangewezen partner.

www.cz.nl

CZ zorgverzekeringen is een partij waar wij ook al jaren mee samenwerken

www.asr.nl

A.S.R. is een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij waar wij mee samenwerken op het gebied van:

  • Schadeverzekeringen
  • Inkomensverzekeringen
  • Levensverzekeringen
www.nn.nl

Nationale Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale Nederlanden biedt een compleet assortiment aan verzekeringen zoals schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, levensverzekeringen en zorg.

www.arag.nl

Bij juridische problemen werken wij samen met Arag Rechtsbijstandverzekeraars

www.onvz.nl

ONVZ is een gewaardeerde partner op het gebied van zorgverzekeringen

www.das.nl

DAS is een expert in toegankelijke juridische kennis. Zij denken met u mee bij problemen en conflicten. Daarbij gaan ze verder dan het geven van advies alleen. Hun specialisten komen met praktische en haalbare oplossingen voor uw problemen óf om die te voorkomen. Zij komen op voor uw recht.

www.allianz-assistance.nl

Allianz Global Assistance is een expert op het gebied van reis-, fiets- en Pechhulpverzekeringen. Met vestigingen op 5 continenten, in 34 landen én een netwerk van lokale agenten in de landen waar zij geen vestiging hebben, staan zij dag en nacht paraat.
 

www.goudse.nl

De Goudse heeft voor ondernemers gespecialiseerde oplossingen voor bedrijfs-, inkomens- en personeelsverzekeringen en naast bedrijfsverzekeringen ook verzekeringen voor particulieren. 

www.transparans.nl

Transparans Pensioenconsultants is hét pensioenadviesbureau voor ondernemers, werkgevers, werknemers en directeur-grootaandeelhouders. Ook accountants, belastingadviseurs, notarissen en advocaten schakelen ons in voor pensioenanalyses, pensioenberekeningen en aanbevelingen.

www.dvg.nl

DVG is in 1992 opgericht als De Vier Gewesten BV, een landelijke franchiseorganisatie van taxi- en touringcarondernemingen. In ons ruim 25 jaar bestaan zijn we uitgegroeid tot een landelijk opererend netwerk van lokale vervoerders. Door onze krachten te bundelen leveren wij u kwaliteit en expertise op het gebied van personenvervoer.

advidex.nl

Achter AdViDex staan diverse professionals die precies weten wat ze moeten doen als u schade heeft. Of het nu gaat om particuliere of zakelijke schade, op welk gebied dan ook: AdViDex levert de service die ú nodig heeft. Snel en goed, op elk moment en op elke locatie in Nederland.

www.msamlin.com/en

Voor andere verzekeraars bieden wij verzekeringen aan in Vastgoed & Ongevallen, Marine & Luchtvaart en Herverzekering. Wij zijn experts in acceptatie en claims, met zowel technische bekwaamheid als diepgaande kennis van de gebieden die we verzekeren. We stellen de mensen die we dienen centraal in alles wat we doen, door sterke, evenwichtige werkrelaties te creëren - zodat u eersteklas service en de steun van experts kunt verwachten die uw wereld begrijpen.

www.hiscox.nl

Als private insurer bieden wij vermogende particulieren uitstekende verzekeringen en begrip voor hun situatie. Als business insurer zijn we als geen ander gespecialiseerd in het verzekeren van zelfstandige ondernemers in de zakelijke dienstverlening. U merkt dit aan onze snelle en altijd correcte claimafhandeling. Maar vooral aan onze service, die volledig stoelt op één stelregel: wij lossen problemen voor u op. Na een schade hebt u immers al genoeg aan uw hoofd. Het is een manier van zakendoen en meedenken die even aangenaam als correct is.

www.midglas.nl

Wij zijn Midglas glasverzekeraar, al ruim 100 jaar dé verzekeraar van glas in Nederland en volledig gespecialiseerd in het bieden van kennis en zekerheid in glasrisico’s. Zoals onze naam al doet vermoeden verzekeren wij niet alles, zoals vele verzekeraars, maar verzekeren wij “alleen” glas. Maar daar zijn we dan ook de beste én de grootste in.