Maatregelen Coronavirus

16 maart 2020
Maatregelen Coronavirus

Om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen kiezen wij er onder andere voor om vanaf woensdag 18 maart 2020 een gedeelte van onze medewerkers thuis laten werken. Uiteraard volgen wij daarnaast de adviezen van het RIVM. Indien noodzakelijk zullen wij aanvullende maatregelen nemen.

Dienstverlening

Er is een mogelijkheid dat deze maatregel onze dienstverlening de aankomende periode enigszins beïnvloedt. Uiteraard proberen wij de dienstverlening zoveel mogelijk op peil te houden. U kunt ons daar bij helpen. Dit doet u door zoveel mogelijk uw (aan)vragen en wijzigingen online door te geven op mailadres: info@onderneemzeker.nl. Zo kunnen wij de telefonische bereikbaarheid en de dienstverlening die u van ons gewend bent het beste waarborgen. Wij zijn (mogelijk beperkt) bereikbaar via ons algemene nummer (053) 4800 120.

In geval van spoed bij schade kunt u het volgende nummer bellen: (0546) 603 976.

Klantbezoek

Wij hebben daarnaast besloten om de aankomende periode in principe geen klantbezoeken meer te doen.

Meer informatie

Wij houden uiteraard de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen u wanneer nodig hier uitgebreid over informeren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan, bij voorkeur via de mail, contact op met uw contactpersoon of via ons algemene mailadres info@onderneemzeker.nl. Wij helpen u graag.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip.

Meer informatie?